НАНУ шукає директора наукової бібліотеки імені Василя Стефаника.

 

Національна академія наук України оголосила конкурс на заміщення посади керівника наукової установи, що входить до складу Відділення історії, філософії та права НАН України, – Львівської національної наукової бібліотеки імені В.Стефаника, ідеться на сайті НАНУ.

 

Право висунення кандидатів на посаду керівника наукової установи мають: президія НАН України, бюро відповідних відділень НАН України, члени НАН України, вчена рада установи, колективи наукових відділів установи. Кандидатом на посаду керівника наукової установи не може висуватися особа у випадках, передбачених ч. 3 ст. 9 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» та Основними принципами організації та діяльності наукової установи НАН України (п. 4. 4., розділ ІV).

 

Кандидат має вільно володіти державною мовою, мати науковий ступінь доктора наук або кандидата наук (доктора філософії) і стаж роботи на посадах наукових працівників та (або) науково-педагогічних працівників не менш як 10 років.

 

Прийом документів претендентів на посаду триває до 22 січня. Деталі можна дізнатись на сайті НАНУ.

 

Підготовку та безпосереднє проведення виборів керівника установи має організувати Львівська національна наукова бібліотека імені В. Стефаника.

 

Дату проведення виборів керівника у колективі наукових працівників Львівської національної наукової бібліотеки імені В. Стефаника буде визначено після завершення прийому документів претендентів і повідомлено на офіційному веб-сайті установи.

05.12.2017