Чеська компанія хоче відкрити в області машинобудівне підприємство.

 

Чеські інвестори зацікавилися можливістю відкрити на Львівщині спільне підприємство в галузі машинобудування, інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

Власник чеської компанії ISMM Production&Busines Cooperation s.r.o., що займається машинобудуванням, Мілослав Цвачек, заявив про свої наміри сьогодні, 28 листопада.

 

«Ми маємо справу з інженерією, машинобудуванням і ми прагнемо розвитку зв’язків між Львівщиною і Чехією. Тож ми прагнемо почати співпрацю із представниками машинобудівної галузі у вашому регіоні. Якщо співробітництво розвиватиметься добре, то ми розглянемо створення спільного підприємства», – зазначив Мілослав Цвачек.

 

Як додав перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, облдержадміністрація супроводжує кожен інвестиційний проект, консультує потенційних інвесторів на кожному етапі реалізації проекту, надає базу даних про земельні ділянки і приміщення, де можна розмістити виробничі потужності.

 

«Крім того, на Львівщині зареєстровано 4 індустріальні парки, і ми у пошуку інвесторів, які готові виконувати функції як адміністратора, так і ключового інвестора», – зазначив Ростислав Замлинський.

28.11.2017