Депутат-свободівець побив поліціянтів.

 

У Тернополі депутат обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Башта побив двох поліціянтів, які приїхали за його повідомленням про порушення правил паркування, інформує ГУ Нацполіції Тернопільської області.

 

У патрульного – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліціянтки – закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин голови та струс головного мозку.

 

«Я викликав поліцію, коли побачив, що місце, призначене для інвалідів (Олександр Башта пересувається на візку, – Ред.), зайняв таксист. Але поки вони приїхали, а це сталося через 20 хвилин після виклику, то таксі вже поїхало. Вони мене спровокували, а я людина запальна. Слово за слово – так виник конфлікт. І так сталося, що трохи не стримався. Я, звісно, прошу вибачення за свою нестриманість», – заявив потому Олександр Башта, передає видання "За Збручем".

 

Також Олександр Башта запевняє, що патрульні застосовували проти нього сльозогінний газ. Але поліціянти цю інформацію категорично заперечують.

 

За фактом побиття поліція проводить розслідування, а також тривають судово-медичні експертизи.

22.11.2017