«Львівелектротранс» подало кілька позовів на порушників правил дорожнього руху.

 

ЛКП «Львівелектротранс» з липня проводить щоденний і узагальнений місячний аналіз показників роботи підприємства, який засвідчив, що велику кількість годин простою електротранспорту спричиняє неправильне паркування приватних авто і дорожньо-транспортні пригоди (ДТП). З огляду на отримані результати, ЛКП «Львівелектротранс» з вересня розпочало практику подавання до суду заяв на винних у простоях, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Коли провели виміри простоїв громадського транспорту, зокрема електротранспорту, то побачили, як багато годин втрачається через простої, спричинені неправильним припаркування приватних авто і ДТП.

 

Тому з вересня ми подали декілька позовів до суду на відшкодування збитків на порушників правил паркування і порушників правил дорожнього руху, через яких трапилися ДТП.

 

Ми розуміємо, що нам треба більше співпрацювати з патрульною поліцією, яка може допомагати у підтримці порядку. Зокрема, більше звертати уваги на неправильно припарковані авто чи прискорення швидкості оформлення ДТП», – розповів Андрій Білий, радник міського голови Львова.

 

За його словами, сумарно простої громадського транспорту за 4 місяця (липень-жовтень) становлять понад 320 годин, через це ЛКП «Львівелектротранс» зазнало прямих збитків на суму 1,6 млн грн.

 

 

13.11.2017