Почалась реєстрація волонтерів Святого Миколая.

 

Сьогодні, 9 листопада, МГО «Академія Української Молоді» розпочала у Львові набір волонтерів на благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде!», інформує прес-служба ЛМР.

 

Акцію для потребуючих дітей організовують спільно з навчальними закладами, не байдужими громадськими організаціями та спільнотами. Цього року вона відбудеться вже усімнадцяте.

 

«Щороку у Львові помічниками-волонтерами Святого Миколая стають близько 500 волонтерів (учнів старших класів, студентів львівських ВНЗ, молоді), вони збирають та пакують подарунки на Фабриці Святого Миколая, що цьогоріч працюватиме у Львові з 11 до 17 грудня, та розносять їх по домівках потребуючих дітей, що з нетерпінням чекають на посланців в червоних шапках, ввечері 18 грудня», – ідеться в повідомленні.

 

Минулого року Помічникам Святого Миколая вдалося рознести подарунки 2800 малюкам у Львові, до яких Чудотворцю з певних причин було складно самостійно знайти дорогу.

 

Для того, щоб перетворитись на Помічника Святого Миколая потрібно виконати 4 простих кроки: зареєструватись на сайті акції, пройти один з коротких вишколів, що  будуть відбуватись 25 листопада, а також 2 та 9 грудня в Центрі Шептицького; спакувати подарунки на Фабриці Святого Миколая; ввечері 18 грудня рознести подарунки по домівках малечі.

 

Реєстрація волонтерів триватиме до 1 грудня 2017 року.

09.11.2017