«Укроборонпром» звільнив директора Львівського авіаційно-ремонтного заводу.

 

Керівництво ДК «Укроборонпром» звільнило директора ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» Олександра Кравчука зі займаної посади. Відповідне рішення оголосив заступник генерального директора концерну Володимир Кострицький, інформує прес-служба «Укроборонпрому».

 

«Встановлено чисельні факти порушень та недоліків у фінансово-господарській діяльності підприємства та  систематичне ігнорування його директором принципів політики прозорої закупівлі, яку спроваджує концерн.

 

За виявлені порушення керівника підприємства було притягнуто  до дисциплінарної відповідальності, а виявлені у 2016-2017 роках матеріали щодо розтрати службовими особами ДП «ЛДАРЗ» коштів під час закупівлі товарно-матеріальних цінностей у взаємопов’язаних комерційних структур спрямовано до правоохоронних органів та зараз досліджують у рамках кримінальних проваджень», – ідеться у повідомленні.

 

У прес-службі додали, що Олександр Кравчук свідомо ігнорував розпорядчі документи концерну і не організував повноцінного комплексу систему безпеки, не здійснював прозорих закупівель на торговому електронному майданчику, не дотримувався вимог внутрішньої кооперації, що розширює спектр замовлень підприємств-учасників концерну, зменшує собівартість продукції та послуг, підвищує ефективність діяльності тощо.

08.11.2017