Колекція шкарпеток Джастіна Трюдо поповнилася виробами червоноградської фабрики «Дюна».

 

Учора, 2 листопада, українська делегація на чолі з головою уряду Володимиром Гройсманом під час візиту до Канади подарувала прем’єр-міністрові Джастіну Трюдо шкарпетки українського виробництва – червоноградської фабрики «Дюна» на Львівщині, повідомила заступниця міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталія Микольська у Facebook.

 

Джастінові Трюдо українці презентували і шкарпетки ще одного львівського виробника – Dodo Socks, а також Sammy Icon та Accent.


Подарунок колекціонерові і канадському прем'єру Джастінові Трюдо від української делегації. Фото: Наталія Микольська/Twitter.
 

«Продовжуємо працювати в Оттаві над просуванням українських товарів та послуг, збільшенням торгівлі між Україною і Канадою, бо експорт – це можливість заробити для себе і для країни.

 

Провели зустріч з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, міністром закордонних справ Христею Фріланд та міністром міжнародної торгівлі Франсуа-Філіп Шампанем й канадськими парламентарями», – додала Наталія Микольська.

 

Прем’єр-міністр Джастін Трюдо відомий колекціонуванням шкарпеток. Вони у нього завжди мають підтекст: підтримка біженців, солідарність із представниками ЛГБТ-спільноти або просто привітання зі святом, пише antikor.com.ua.


Шкарпетки зі символікою НАТО здивували Анґелу Меркель. Фото: Антикор.


Джастін Трюдо демонструє підтримку ЛГБТ-спільноти на прайді в Лондоні відповідними шкарпетками. Фото: Антикор.


Джастін Трюдо вітає мусульман зі святом Ураз-Байрам. Фото: Антикор.


Також канадський прем'єр є поціновувачем саги "Зоряні війни". Фото: Антикор.

03.11.2017