Керівників 3-х райадміністрацій міста оштрафували за розбиті дороги.

 

Три районні адміністрації Львова вже оштрафували за неналежний стан доріг, повідомили у Патрульній поліції міста.

 

Так, інспектори відділу безпеки дорожнього руху винесли постанови на відповідальних осіб Залізничного, Шевченківського та Галицького районів за порушення, виявлені під час осіннього комісійного огляду доріг Львова.

 

«Штраф у 1020 грн вони мають сплатити за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху, що передбачено статтею 140 ч.1 КУпАП», – ідеться у повідомленні.

 

Також голови цих районних адміністрацій отримали приписи на усунення недоліків у встановлені терміни. Якщо вимог не виконають, то їх чекатиме відповідальність за ст.188-28 КУпАП «Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції».

 

Наразі триває розгляд справ про притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб інших адміністрацій та населених пунктів.

02.11.2017