Гройсман закликав канадську діаспору подивитися на Україну "новими очима".

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив вдячність громаді Канади за всебічну підтримку нашої держави, водночас вважає, що канадцям слід відкрити для себе нову Україну.

 

Про це Гройсман сказав під час зустрічі з українською громадою та підприємцями Канади в Оттаві, повідомляє "Урядовий портал".

 

Зокрема, прем'єр-міністр похвалився, що Україна змінюється – є відновлені дороги і справедливі пенсії, почалася модернізація виробництв, оновлюється логістика; парламент восени схвалив "безпрецедентні ініціативи" – освітню, пенсійну і медичну реформи.

 

"Так, у нас ще дуже багато проблем. Але неправі ті, хто каже, що нічого не міняється. Ми зламали уже більшість тих схем системної, вертикально організованої корупції, на яких наживався попередній режим. Коли триває велика робота, [то] для бізнесу, для тих, хто готовий інвестувати, – це добрий час", – сказав голова уряду.

 

Прем’єр-міністр певен, що треба подивитися на нашу державу "новими очима" – з позиції не тільки відданості, а й результативності реформ. З його слів, українська економіка демонструє поступове зростання і йде в тренді розвитку провідних європейських країн.

 

"Ми глибоко вдячні за підтримку наших непростих, але абсолютно необхідних реформ, які здійснюються, незважаючи на всі труднощі цього процесу. Нам потрібно використовувати наш потенціал, бути більш об’єднаними навколо нашої ідентичності, культури і, врешті, успіху України", – сказав голова уряду.

 

30.10.2017