Розпочалась міжнародна конференція Lviv IT Arena.

 

Сьогодні, 29 вересня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» розпочалась найбільша технічна конференція Східної Європи ІТ Арена, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Конференція, у якій беруть участь сотні ІТ-експертів, програмістів, керівників ІТ-компаній, засновників стартапів та всіх, хто цікавиться новітніми технологіями, триватиме до 1 жовтня.

 

Два перші дні заходу присвячені доповідям іноземних спікерів на стадіоні «Арена Львів». Третій день конференції пройде у форматі мітапів, тематичних воркшопів, що відбудуться в закладах центральної частини міста.

 

Сьогоднішній день конференції триває у форматі доповідей спікерів паралельно на трьох різних стрімах – business, product, technology у різних залах для доповідей.

 

Паралельно на конференції діятиме виставка технологічних досягнень та розробок Тech Expo – на ній будуть представлені українські ІТ-компанії та стартапи.

 

О 15 годині розпочнеться конкурс стартапів Startup Compеtition, у межах якого стартапи презентуватимуть свої ідеї. Змагання триватимуть до 18 год., після чого журі оголосять 10 стартапів, що пройшли перший етап відбору. 

 

У виставковому приміщенні на стадіоні облаштують спеціальну дитячу зону для дітей від 3 до 12 років.

 

Дитяча зона буде поділена на дві – розважальну та навчальну. У розважальній зоні пропонуватимуть перегляди мультфільмів, велику кількість іграшок, розмальовки, для старших дітей – майстер-класи зі східних єдиноборств. У навчальній частині зони проводитимуть заняття з програмування та розробки комп’ютерних ігор для старших дітей.

29.09.2017