Уночі невідомі вдерлись в приміщення управління транспорту.

 

Сьогодні, 18 вересня, уночі відбулось проникнення невідомих сторонніх осіб чи особи у приміщення управління транспорту ЛМР та ЛКП «Львівелектротранс», інформує прес-служба ЛМР.

 

«Близько 5-ої ранку охоронець ЛКП «Львівелектротранс» виявив відігнуту зовнішню решітку та відчинене вікно. На місце одразу прибули начальник служби безпеки підприємства, слідчо-оперативна група та патрульна поліція Львова. Після огляду приміщення злочинців усередині не виявили. Як повідомив начальник служби безпеки підприємства Ігор Дворянин, «злочинці, проникнувши в приміщення, зламали кілька замків та відмичками відкрили сейфи у відділі зборів підприємства», – ідеться в повідомленні.

 

Під час ретельного обстеження виявили, що жодних речей не викрадено. За версією слідства, злочинці шукали гроші, оскільки оргтехніка (комп’ютери, ноутбуки) залишилася на своїх місцях.

 

За фактом події розпочато кримінальне провадження і триває слідство, повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс». 

 

«Були зламані дверні замки у всі кабінети, зламані сейфи. Була на місці слідчо-оперативна група, я написав відповідну заяву в райвідділ. Зараз працівники проводять міні-ревізію речей, щоб виявити, чи нічого не викрадено. Наразі, на перший погляд, нічого не викрадено, але це ще не остаточна інформація. Поки що не можемо знайти тільки проектора. Протягом доби буде призначений слідчий і матеріали будуть внесені в єдиний реєстр кримінальних проваджень», – повідомив в. о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

18.09.2017