У Львівській міськраді оголосять конкурс на посаду начальника управління транспорту.

 

Протягом місяця управління кадрової політики Львівської міськради оголосить конкурс на посаду начальника управління транспорту, повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ та інфраструктури Сергій Бабак, передає "Дивись.Інфо".

 

За словами Сергія Бабака, у міськраді вже протягом півроку розглядають кандидатів на посаду начальника управління транспорту. За цей час свою кандидатуру пропонували 16 людей.

 

«Я переглянув резюме, під час співбесіди ставили питання: «Як ви бачите покращення і що ви можете зробити?». І вони відповідають: «Я можу написати бачення, стратегію, поради». Нам не треба стратегії і бачення. Треба знати ринок, проблеми, як ви будете фінансувати підприємство. Людина повинна мати економічну освіту. Я думаю, конкурс ми оголосимо, але чи буде фахова людина», – прокоментував Сергій Бабак.

 

Він додав, що має зауваження до роботи Олега Партики, який зараз є виконувачем обов’язків начальника управління транспорту ЛМР, але такі ж, як і до всіх інших підлеглих.

 

«Він старається. Так, не вистачає досвіду, але є бажання. Управління транспорту – це колектив, і нам потрібні фахівці з управління також. В перспективі він може обійняти цю посаду. Треба час, досвід.  Хтось проходить шлях від начальника цеху до головного інженера за 10 років, хтось за 5, але за 6 місяців цього шляху пройти не можна», – додав чиновник.

15.09.2017