Саакашвілі виступає на площі Ринок.

 

Міхеїл Саакашвілі дістався центру Львова і виступає на площі Ринок. Разом з ним на площі присутні екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, колишній глава СБУ Валентин Наливайченко, нардепи.

 

Біля міськради їх зустрів львівський міський голова Андрій Садовий.

 

«Хочу дуже всім подякувати, зокрема моєму другові Андрію Садовому. Я ото всім казав, що хочу встигнути до нього на каву. Що вони тільки не робили, щоб завадити нам випити каву. Те, що вони сьогодні зробили, імітували мінування, нагнали тітушок... нічого не спрацювало. Люди самі вирішили, що ми маємо бути тут. Це люди з гідністю. За цю країну я реально готовий віддати своє життя.

 

Також я дуже вдячний нашим політикам. А ще – поліцейським, які не виконували злочинні накази, не допустили зіткнення і не підкорились волі влади», – заявив Міхеїл Саакашвілі.

 

Прикордонники ж повідомляють, передає УНН, що під час зустрічі Міхеїла Саакашвілі у ПП «Шегині» було повідомлено про мінування, тому пункт пропуску тимчасово перекрили.

 

Працівники ДПСУ встановлюють кількість людей, які незаконно перетнули кордон на КПП «Шегині», де відбувся прорив та масове незаконне порушення державного кордону.

10.09.2017