Депутати міськради зберуться на сесію 14-го вересня, обласної – 19-го.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про скликання 10-ї сесії Львівської міської ради на 14 вересня.

 

Під час першого засідання, окрім формування порядку денного на всю сесію, депутати ЛМР розглянуть внесення змін до міського бюджету, питання про продаж комунальних приміщень та землі, низку земельних питань, а також заслухають інформацію про вивезення ТПВ з міста і про стан пасажирських перевезень у Львові.

 

Перше ж після літніх канікул засідання сесії Львівської облради відбудеться 19 вересня, повідомив голова Львівської облради Олександр Ганущин після засідання президії ЛОР, передають Варіанти.

 

«Ми затвердили перелік питань у порядок денний, їх є понад 50. Серед найголовніших питань – технічні зміни до бюджету, низка питань, пов'язаних із надрами, частина майнових питань, по яких зараз триває реорганізація, а також окремі депутатські ініціативи, які також мають бюджетний характер. Втім, я думаю, що власне їх розглядатимуть трохи пізніше. Я вважаю, що президія пройшла успішно, всі пішли готуватися до наступної сесії», – розповів Олександр Ганущин.

05.09.2017