Камери спостереження зафіксували Димінського за кермом перед аварією.

 

Відео зі львівських міських камер відеоспостереження свідчить: автомобілем Mercedes S 65 AMG із номерним знаком АС0277ВР, який скоїв смертельне ДТП у селі Ямельня, керував чоловік у білій сорочці з коротким рукавом. У такому ж вбранні згодом на місці аварії зафільмують Петра Димінського.

 

Про це повідомляє видання ZAXID.NET.

 

Записи надало ЛКП "Муніципальна дружина" у відповідь на запит медіа.

 

Видно, що кортеж Петра Димінського виїхав від Львівської ОДА, де розташований офіс ФК "Карпати", о 14:29. За кермом можна зауважити чоловіка у білій сорочці на короткий рукав.

 

О 14:32 автомобіль Mercedes та позашляховик супроводу Lexus проїхали площею Торговою поблизу ринку "Добробут". Камери знову зафіксували за кермом Mercedes того ж чоловіка у білій сорочці. В обох випадках Lexus охорони їде позаду Mercedes.

 

Через 23 кілометри і майже 40 хвилин, о 15:10, Mercedes із кортежу Петра Димінського потрапив у ДТП, в якій загинула 31-річна мешканка села Ямельня Наталія Тріла.

 

Галицький суд Львова 19 серпня обрав запобіжний захід Андрієві Борщу, котрий зізнався в керуванні автомобілем перед аварією, – охоронцеві бізнесмена Петра Димінського, гендиректорові охоронної фірми "Ірбіс", якій формально належить резиденція Петра Димінського на Яворівському полігоні.

 

Борща помістили під варту на два місяці без права внесення застави.

 

У вівторок, 22 серпня, слідчі отримали докази, котрі свідчать про те, що охоронець себе обмовив. Петра Димінського викликали на допит – але він злегковажив з повістки. Згідно зі словами радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, Димінський вилетів до Женеви.

 

23.08.2017