Димінський виїхав із України після отримання повістки на допит.

 

Львівський бізнесмен, президент ФК "Карпати" Петро Димінський вилетів літаком зі Львова до Женеви після того, як отримав повістку на допит у справі про загибель під селищем Ямельня 31-річної Наталії Тріли у ДТП за участю кортежу Димінського.

 

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, Димінський перетнув кордон на приватному літаку.

 

Бізнесмена викликали на допит наразі як свідка; президента "Карпат" попередили про те, що під час допиту йому запропонують здати зразок ДНК для проведення експертизи.

 

Якщо вірити Геращенку, слідство спростувало причетність до аварії Андрія Борща, котрий узяв провину в керуванні авта на себе й наразі утримується під арештом у ізоляторі. "У вівторок вранці слідство законним способом отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля Mercedes був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, котрий узяв провину за смертельну аварію на себе... Оголосять звинувачення в наданні неправдивих свідчень", – повідомив Геращенко.

 

Радник міністра закликав Петра Димінського не уникати слідчих дій. "Хто насправді був за кермом Mercedes, котрий убив Наталію Трілу, слідство встановить за будь-яких обставин, адже всім нам потрібна правда і лише правда. І жодні гроші, жодні зв'язки не допоможуть справжньому винуватцю смерті Наталії Тріли уникнути передбаченої законом відповідальності", – заявив Геращенко.

 

22.08.2017