Автівка Петра Димінського потрапила у ДТП.

 

Автомобіль львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. Ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація потребує офіційних підтверджень, передає Zaxid.net.

 

ДТП трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, виїжджав з села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S 65 AMG. Жінка загинула на місці ДТП.

 

У поліції підтвердили загибель жінки.

 

«Виклик у Яворівський відділ поліції надійшов о 15:15. Слідчі та поліція зараз з’ясовують усі обставини на місці. Це все, що наразі відомо», – розповіла представниця прес-служби поліції Львівської області Іванна Кутнів.

 

На місці ДТП виявився власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK Петро Димінський. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Його автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони.

 

Як повідомили очевидці ДТП, Петро Димінський закрився у позашляховику охорони, натомість охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.

 

«Встановити особисту причетність Петра Димінського до ДТП можна було б, переглянувши записи відеокамер, розташованих на виїзді зі Львова, а також опитавши безпосередніх свідків ДТП.

Варто зауважити, що кортеж Петра Димінського щодня їздить цією дорогою з центру Львова, де поруч з Львівською облрадою розташований офіс бізнесмена, до його резиденції на території Яворівського полігону», – пише видання.

 

 

18.08.2017