Університет Франка оголосив додатковий набір на окремі спеціальності.

 

Львівський національний університет імені Івана Франка оголосив додатковий набір для вступу на деякі спеціальності, інформує прес-служба вишу.

 

Так, абітурієнтам пропонують здобути освітній ступінь бакалавра на заочній формі навчання за напрямками: дошкільна освіта, початкова освіта, середня освіта (українська мова та література, історія), спеціальна освіта, історія та археологія, філологія (германські мови та літератури (переклад включно), англійська мова та література), журналістика, фінанси, банківська справа та страхування, право, біологія, географія.

 

Окремий кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст» (денна та заочна форма навчання) можна здобути за напрямками: дошкільна освіта (денна, заочна), початкова освіта (денна), інформаційна, бібліотечна та архівна справа (денна), право (денна, заочна), екологія (спеціальність «біоекологія» (денна), екологія (спеціальність «екологія геологічного і суміжних середовищ») (денна), екологія (спеціальність «екологія землекористування і агробізнес») (денна), екологія (спеціальність «прикордонний екологічний контроль») (денна), хімія (денна), комп’ютерні науки (денна), електроніка (денна).

 

Прийом документів на навчання за освітнім ступенем «бакалавр» триватиме з 14 до 23 серпня за адресою: вул. Січових Стрільців, 14, к. 112; за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» – із 22 до 29 серпня за тією ж адресою.

 

З переліком необхідних документів можна ознайомитись на сайті вступної кампанії Львівського національного університету імені Івана Франка.

17.08.2017