Облрада шукає головного лікаря для психіатричної лікарні.

 

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголошує конкурс на заміщення посади головного лікаря комунального закладу «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня», ідеться на сайті ЛОР.

 

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина», післядипломна спеціалізація за фахом «Організація і управління охороною здоров’я»; вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом «Організація управління охороною здоров’я»; стаж роботи за лікарською спеціальністю не менше 10 років та за фахом «Організація управління охороною здоров’я» – не менше восьми років; стажування в органах управління вищого рівня; володіння державною мовою; здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати посадові обов’язки головного лікаря.

 

Також кандидатам бажано володіти іноземною мовою і бути досвідченим користувачем комп’ютера, знати сучасні методі господарювання та управління.

 

З переліком документів, необхідних для участі в конкурсному відборі, можна ознайомитись на сайті ЛОР.

 

Документи потрібно подавати особисто в паперовому та електронному вигляді в юридично-кадровий відділ управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В.Винниченка, 14, ІІІ поверх, каб.№6.

 

Документи приймають упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з моменту оприлюднення оголошення (до 11 вересня 2017 року включно).

 

Перше засідання комісії з конкурсного відбору відбудеться 20 вересня.

 

Як повідомляв Z, попередній керівник лікарні Олександр Фільц написав заяву на звільнення за власним бажанням після інциденту з частиною трудового колективу.

 

4 серпня в психіатричній лікарні стався інцидент, коли небезпечний пацієнт захопив заручників, розбив вікно, порізав себе і ще 10-х людей. Патрульна поліція брала штурмом відділення, де забарикадувався чоловік.

10.08.2017