Гендиректор аеропорту анонсувала нові рейси на весну наступного року.

 

«Хочемо дати можливість нашим громадянам користатися послугами лоукостерів на довгомагістральних рейсах, такими як Norwegian та Air Lingus», – розповіла Тетяна Романовська, гендиректор міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, передає ЗіК.

 

За словами Тетяни Романовської, вже восени кількість пасажирів, яких обслужив за рік аеропорт, сягне позначки в мільйон. Це, зазначає вона, є хорошим аргументом аеропорту у введенні переговорів з авіаперевізниками.

 

«Як приклад того, є намір побувати на найбільшій у світі зустрічі авіаперевізників та аеропортів World Routes, яка цьогоріч пройде у Барселоні. Ми вже отримали анкету, де запитують, з ким ми хотіли б провести переговори, та вже сьогодні бачимо багато охочих на переговори з нами. Тому, гадаю, на наступну весну у Львові можна очікувати знову нові рейси та нові авіакомпанії!», – розповіла Тетяна Романовська.

 

Ще одним рубежем, який хочеться перетнути якнайшвидше, зазначила гендиректор аеропорту, є трансконтинентальні перельоти.

 

«Гадаю, найперше це буде Канада і США. Ми зацікавлені, щоб їх оператором був український перевізник, можливо, той же МАУ. Але водночас ми працюємо і над тим, щоби іноземні авіакомпанії виявили таке бажання.

 

Також хочемо дати можливість нашим громадянам користатись послугами лоукостерів на довгомагістральних рейсах, такими як Norwegian та Air Lingus. Ці авіакомпанії виконують польоти до США та Канади з Норвегії та Ірландії, а їхня вартість стартує від 150 доларів», – додала Тетяна Романовська.

07.08.2017