Тетяна Романовська розповіла про вимоги Ryanair до львівського аеропорту.

 

Керівник львівського Міжнародного аеропорту імені Данила Галицького Тетяна Романовська розповіла, які вимоги ірландський лоукостер Ryanair висував до летовища, передає ЦТС.

 

За словами Тетяни Романовської, про дотації не йшлося, хоча місто до такої умови готувалось і при Туристичному альянсі (об’єднання туроператорів Львова) створили для цього спеціальний фонд.

 

«Але коли ми провели перемовини з Ryanair, вони сказали, що дотації їм не потрібні», – наголосила керівник аеропорту.

 

Вона зазначила, що як і будь-якому іншому перевізнику, у разівипадку співпраці з летовищем буде надана знижка за обсягом пасажиропотоку і на нові напрямки.

 

Тетяна Романовська повідомила, що лоукостер не вимагав у львівського аеропорту безкоштовних послуг, про які раніше заявив директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін (безкоштовні стійки реєстрації, аеронавігація, стоянки таксі тощо).

 

Окрім того, за словами керівника летовища, під час підписання договору з перевізником були відхилені окремі його вимоги. Ішлося про те, що на перший рік співпраці застосовуватиметься базовий договір, а питання про додаткові вимоги вирішуватиметься у наступні роки.

 

Як повідомляв Z, ірландський лоукостер офіційно заявив про скасування виходу на український ринок 10 липня.

14.07.2017