Містяни провели флеш-моб на тему компанії Ryanair.

 

Учора, 13 липня, у Львові на паркінгу «Арени Львів» відбувся масштабний автомобільний флеш-моб «Зберегти Ryanair», в якому понад 300 машин сформували назву ірландської авіакомпанії, що нещодавно відмовилася працювати в Україні, інформує прес-служба Львівської міськради.

 

Флеш-моб «Зберегти Ryanair» організували, щоби звернутися до уряду, аби люди мали можливість літати за 20–30 євро по всьому світу, як зазначили організатори акції. До події долучилися міський голова Львова Андрій Садовий та його дружина Катерина Кіт-Садова.

 

Як пройшов флеш-моб, можна переглянути на відео.

 

«Кожен львів’янин повинен вміти відстоювати власні права. Я сьогодні тут як громадянин міста, я всіляко підтримую організаторів, які організували цей флеш-моб, щоб показати всьому світові, що українці гідні мати хороше майбутнє, перспективу, і ми зобов’язані бути вільними. А бути вільними – це подорожувати світом, де ми хочемо, і головне – приймати гостей з великої кількості різних країн світу, які завдяки компанії Ryanair зможуть побачити прекрасне місто Львів.

 

Прихід Ryanair, якщо порахувати у грошах, то це для малого та середнього бізнесу міста Львова орієнтовно 2 млрд грн. Якщо подивитись взагалі для громади: за 20 доларів злітати в ту чи іншу європейську столицю – це велика різниця. Тут керівник держави повинен прийняти рішення, на чиєму він боці – олігархів, які заробляють гроші, чи простих людей. Інша річ – це можливість сотням тисяч людей побачити Львів. Це інвестиції, економіка», – прокоментував Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, 10 липня ірландський лоукостер Ryanair скасував вихід на український ринок та пообіцяв повернути кошти за вже придбані квитки на скасовані рейси всім пасажирам. Авіакомпанія не досягла згоди з аеропортом «Бориспіль», керівництво якого звинувачує перевізника у завищених вимогах.

14.07.2017