Правоохоронці прийшли з обшуками до Інни Свистун та Любомира Зубача.

 

Сьогодні, 12 липня, працівники СБУ намагалися провести обшук у помешканні народного депутата від «Самопомочі» Любомира Зубача, а поліція провела обшук у помешканні голови фракції «Самопоміч» у Львівській обласній раді Інни Свистун, інформує прес-служба партії.

 

«Працівникам СБУ, які намагалися провести обшуки у Любомира Зубача, пояснили незаконність спроби обшуку, і після певної дискусії вони наразі відмовилися від своїх намірів.

 

Любомир Зубач зателефонував керівникові СБУ Василю Грицаку із запитанням, що робили в його квартирі люди, які представились співробітниками Служби. Пан Грицак відповів, що вперше чує про спробу такого обшуку і санкції на це він не давав», – ідеться в повідомленні.

 

А працівники поліції провели обшуки у помешканні начальниці управління комунальної власності Львівської міської ради, голови фракції «Самопоміч» у Львівській обласній раді Інни Свистун на вул. Тарнавського у Львові.

 

«Через викрадення комунального майна обшуки відбуваються не лише в нашому управлінні, а тепер почались ще й у мене вдома. Правоохоронці навіть не впустили мене погодувати грудну дитину.

 

Я не переживаю, що поліція зможе пов’язати мене з аферистами. Але мені дивно, чому це роблять саме в мене вдома, хоча ні Мальковій, ні Сандул, які заволоділи комунальним майном, не висувають жодних звинувачень та навіть не турбують їх обшуками. Тобто аферистів поліція не чіпає», – прокоментувала обшуки Інна Свистун, передає Zaxid.net.

 

Як повідомляв Z, нині обшуки провели і в міській раді. Правоохоронці цікавилися документами щодо відчуження комунального майна. Ідеться про так звану аферу століття.

12.07.2017