Невідомий благодійник пожертвував на лікування дитини $100 тис.

 

У Тернополі чоловік пожертвував на лікування дитини $100 тис. Він передав гроші анонімно і просив не шукати його, розповів тернополянин Ігор Качмарський.

 

«Недільна історія. На медичну комісію в Тернополі звернулася жінка по довідку. Її дитина хворіє на щось серйозне, можливо онкологію, точно не знаю. Поки оформляли папери, розповіла таке: після публікації в соцмережі інформації про збір коштів на дорогу операцію їй зателефонував мужчина з пропозицією допомогти. Належалося прийти в обумовлене місце з медичними виписками. На зустріч прийшов інший чоловік, подивився папери і вийняв 100 000 доларів готівкою. Представитися не схотів. Просив не шукати. Такі випадки не вперше в місті за рік», – написав він у мережі Facebook.

 

У коментарях під дописом Ігоря Качмарського деякі містяни висловлюють сумніви у правдивості історії, проте інші наводять подібні приклади зі свого життя, зазначаючи, що суми, щоправда, були меншими. Також користувачі закликають один одного вірити у добро і брати приклад з невідомого чоловіка.

27.06.2017