Холодницький виправдовує Трампового технолога.

 

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що слідство не виявило жодних доказів причетності колишнього політичного технолога Дональда Трампа Пола Манафорта до отримання коштів із тіньової бухгалтерії Партії регіонів.

 

Про це Холодницький заявив у інтерв'ю телеканалу ZIK.

 

Антикорупційний прокурор нагадав, що раніше справа перебувала у провадженні НАБУ. "Але ми жодних доказів причетності Манафорта не здобули. Я тільки констатую факти: щодо Манафорта доказів немає", – відрубав Холодницький.

 

Зі слів керівника САП, підпису Манафорта не було на жодній із сторінок "комірної книги" Партії регіонів. А інформація про провину Манафорта, на його думку, була піар-технологією: "розкрутили" те, чого слідство не довело, і зробили це ще до початку слідства.

 

Холодницький поінформував, що провадження щодо "комірної книги" скерували для вивчення управлінню спецрозслідувань ГПУ Сергія Горбатюка. "Ми вважаємо, що ці записи можуть доводити взаємозв’язок тих осіб, які проходять по цій справі. Тому саме так визначено підслідність", – прокоментував Холодницький.

 

Нагадаємо, на початку червня Спеціалізована антикорупційна прокуратура зупинила слідство у справі про отримання коштів головою Центральної виборчої комісії Михайлом Охендовським із "тіньової каси" Партії регіонів.

 

27.06.2017