Оксана Сироїд вимагає відставки Олега Синютки.

 

Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд заявила про необхідність звільнення з посади голови ЛОДА Олега Синютки, передає NewsOne.

 

Вона зазначила, що керівник Львівщини, який зараз пропонує допомогу з вивезенням сміття зі Львова, міг запропонувати її ще рік тому.

 

Оксана Сироїд розповіла, що голодування припинить лише за двох умов: початок вивезення сміття зі Львова і письмові гарантії того, що це не одноразова акція, а постійний договір.

 

«Олег Синютка – людина залежна, сам він рішення не ухвалює. Він буде виконувати рішення, ухвалені в приміщеннях, проти яких ми організували голодний протест. Ті ж рішення виконуватиме і Кабмін.

 

Після заяви Геннадія Зубка були дзвінки майже всім міським головам з вказівкою бути готовими приймати відходи зі Львова. Після року такої ситуації міські голови вимагають письмових вказівок, але уряд не хоче на це йти», – зазначила Оксана Сироїд.

 

Також вона додала, що якби Президент, глава уряду та керівник ОДА не виступали проти будівництва сміттєпереробного заводу і не перешкоджали виділенню коштів на це, то половина заводу вже була б збудована.

 

«Важко оцінити, які наміри має голова ОДА; вважаю, що його взагалі треба звільнити, тому що він вчинив злочинні дії проти мешканців», – наголосила Оксана Сироїд.

23.06.2017