Пікетувальники встановили намет перед будівлею ЛОДА.

 

Сьогодні, 23 червня, близько 30-ти людей продовжили акцію протесту, яку розпочала вчора дружина міського голови Катерина Кіт-Садова. Вони поставили намет перед будівлею ЛОДА, передає Твоє місто.

 

Серед учасників акції депутати різних рівнів від політичної партії «Самопоміч» та звичайні мешканці міста, а також сама Катерина Кіт-Садова.

 

Народний депутат Сергій Кіраль розповів, що незабаром представники пікетувальників підуть на зустріч до голови обласної адміністрації Олега Синютки з низкою вимог. Головні з них – припинити сміттєву блокаду Львова та дати можливість вивозити відходи з міста. Також серед вимог – надати місту можливість разом із французькими партнерами розпочати рекультивацію грибовицького сміттєзвалища.  

 

За словами нардепа, акція  протесту триватиме до того моменту, поки ці вимоги не будуть виконані.

 

Учора голова ЛОДА Олег Синютка запропонував Льввській міській раді делегувати функції управління вивозом ТПВ і передати в управління ЛКП «Львівспецкомунтрас» для забезпечення системного вивозу відходів до Львова. Міський голова Львова обіцяв дати відповідь на цю пропозицію сьогодні.

23.06.2017