Порошенко зустрівся з Трампом.

 

Президент України Петро Порошенко зустрівся у Білому домі із президентом США Дональдом Трампом.

 

Про це на своїй сторінці у twitter повідомив речник Білого дому Шон Спайсер.

 

Спайсер опублікував знимку, на якій видно, що Порошенко сидить поруч із Трампом, а по обидва боки – віце-президент США Майк Пенс, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, посли Валерій Чалий та Марі Йованович.

 

 

"Після зустрічі з віце-президентом Президент України Порошенко зустрівся з президентом Сполучених Штатів Америки", – зазначив Спайсер.

 

Нотатка речника у twitter про зустріч президентів датована 18:20 за київським часом. При тім сама зустріч була запланована на 18:00 у форматі drop-in: Порошенко з Пенсом мали приєднатися до розмови Трампа з радником МакМастером.

 

Президент України Петро Порошенко заявив, що під час зустрічі з президентом США Дональдом Трампом отримав тверду підтримку з боку США щодо суверенітету і територіальної цілісності України, а також підтримку в продовженні реформ.

 

"Відбулася повноцінна, дуже детальна зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Ми отримали тверду підтримку з боку США, підтримку щодо суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави і тверду підтримку в продовженні реформ в Україні", – заявив Порошенко, згідно з повідомленням УНІАН.

 

20.06.2017