Поранений у зоні АТО «Янгол Інститутської» Ігор Галушка почувається краще.


 

Поранений снайпером «Янгол Інститутської», 21-річний львів’янин Ігор Галушка почав говорити і вже робить перші кроки, пише Гал-Інфо.


 

Як повідомляв Z, 10 квітня сержант, командир підрозділу Ігор Галушка (позивний «Тесак») зазнав важкого поранення голови від кулі ворожого снайпера у Мар’їнці, рятуючи життя свого побратима. Нині Ігоря лікують у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І. Мечникова, де він оговтується від важкої дванадцятигодинної операції на мозку.


 

Раніше Сергій Риженко, головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. Мечникова повідомив, що Ігор Галушка отримав смертельне поранення в голову, рятуючи товариша, і дивом вижив.


 

Ворожа куля спричинила моторні порушення мови, а також частковий параліч правої половини тіла.


 

Незважаючи на важкий стан, Ігор успішно переніс операцію і вже наступного дня опритомнів. Зараз Ігор почав більше говорити і пробує читати та писати.


 

За його словами, він почувається вже значно краще і дякує всім людям, які переживали за нього. Незважаючи на те, що від поранення минуло лише 15 днів, він вже самостійно сідає на ліжко і пробує ходити.


 

Ігор Галушка – один із п’яти хлопців, «Янголів Інститутської», які 20 лютого 2014 року витягали з-під куль снайперів поранених і забирали полеглих активістів Майдану.


 

З початку російської агресії на Донбасі Ігор Галушка підписав контракт і пішов на фронт.


 

Допомогу для Героя та його сім'ї можна переказати на картку мами: Наталія Галушка №4149497855096147.

26.04.2017