Військова прокуратура розповіла подробиці вбивства на полігоні.

 

Військовослужбовцю, який вбив жінку-фельдшера на території Яворівського полігону на Львівщині, загрожує до 15 років за ґратами, повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, пише "ЛП".

 

«О 3-й годині ночі надійшло повідомлення про те, що на території однієї із військових частин відбулося вбивство військовослужбовця. Попередньо було встановлено, що 18 квітня під час розпиття алкогольних напоїв між жінкою-військовослужбовцем та чоловіком-військовослужбовцем на ґрунті особистих неприязних відносин виникла сварка, в результаті якої чоловік ножем завдав два ножові поранення в серце жінці, а також перерізав їй горло», – розповів Владислав Савинець.

 

Потім тіло жінки військовий скинув у яму для відходів.

 

«Сам військовослужбовець думав спочатку втекти, але потім передумав і повідомив своєму командиру про ситуацію. Він затриманий, йому висунуто підозру і планується запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – зазначив військовий прокурор.

 

Також стало відомо, що у наметі під час пиятики перебувала ще одна жінка – наречена військовослужбовця, якій того дня чоловік зробив пропозицію. Вона є військовим психологом.

 

«Чули очевидці, що була якась сварка між жінками. Затриманий 1990 року народження, загибла – 1986-го», – додав він.

 

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

 

 

19.04.2017