У місті хочуть запустити новий тролейбусний маршрут.

 

У Львові вчора, 4 квітня, відбулися громадські слухання щодо влаштування тролейбусного сполучення мікрорайону Медова Печера з центральною частиною Львова, йдеться на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

 

На слухання прийшло багато мешканців міста, які проголосували за реалізацію маршруту з вулиці Пасічної в центр.

 

Депутат Львівської міської ради Іван Гринда розповів, що тролейбус – більш екологічний і безпечний вид транспорту. За його словами, є кілька варіантів маршруту: тролейбусна лінія від кільця на перехресті вул. Зеленої – Пасічної по Пасічній до Пагорба слави або від кільця вул. Зеленої – Вашингтона по вул. Вашингтона – Пасічній – Личаківській до вул. Голинського.

 

«Ми будемо це питання лобіювати у Львівській міській раді, щоби мешканці вулиці Пасічної відчули, що питання розширення електротранспорту в цьому районі є пріоритетним», – зазначив Іван Гнида.

 

Наступне слухання відбудеться через два місяці, тоді департамент має надати інформацію, де буде кінцева зупинка маршруту, через які зупинки він проходитиме і скільки, відповідно до проектно-кошторисної документації, коштуватиме його прокладання.

05.04.2017