ДФС визначила переможців конкурсу на посади керівників двох митниць.

 

У конкурсі на посаду начальника Івано-Франківської митниці переміг Василь Ватаманюк, а Тернопільської – Оксана Антонович, інформує прес-служба ДФС.

 

Василь Ватаманюк – завідувач організаційного сектору (м. Київ) Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС, на якого з 23 березня покладено обов’язки начальника Івано-Франківської митниці ДФС.

 

Оксана Антонович – перший заступник начальника Тернопільської митниці ДФС. З 13 березня вона виконує обов’язки начальника Тернопільської митниці ДФС.

 

Кандидатів-переможців рекомендуватиме конкурсна комісія для зайняття вакантних посад керівників зазначених митниць відповідно до чинного законодавства. Остаточне призначення на посади відбуватиметься за попереднім погодженням з Міністерством фінансів України та головами відповідних обласних державних адміністрацій.

 

Оскаржити рішення конкурсної комісії можна буде протягом 10-ти календарних днів із дня отримання письмового повідомлення про результати конкурсу, що передбачено ст. 28 Закону України «Про державну службу».

 

Кандидати проходили три етапи конкурсу – тестування, розв’язання ситуативних завдань і співбесіду, які передбачені положеннями Закону України «Про державну службу».

03.04.2017