Завтра Артем Ситник розповідатиме студентам про боротьбу з корупцією.

 

30 та 31 березня 2017 року представники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) та Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) зустрінуться зі студентами львівських ВНЗ у рамках кампанії «Студенти проти корупції».

 

Зокрема зустріч відбудеться зі студентами Львівського державного університету МВС України та Львівського національного університету імені Івана Франка, повідомили в прес-службі НАБУ.

 

Експерти говоритимуть про перебіг антикорупційної реформи, її досягнення, систему антикорупційних органів та зокрема роботу НАБУ як спеціалізованого антикорупційного правоохоронного органу.

 

Серед учасників заходу: директор НАБУ Артем Ситник, консультант з питань демократичного врядування Програми розвитку ООН в Україні Ігор Гуцуляк, заступник директора НАБУ Анатолій Новак, прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра, начальник Відкритого офіса НАБУ Юлія Івахніна, детектив НАБУ, експерт з питань демократично врядування проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» ПРООН Діана Зубко, спеціаліст з інституційного розвитку проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» ПРООН Вікторія Козаченко.

 

Під час зустрічі відвідувачі зможуть побачити фотовиставку «Будні НАБУ», що ілюструватиме особливості роботи спецпідрозділів та оперативних служб бюро, спеціалізоване обладнання, а також роботу детективів.

 

У рамках кампанії «Студенти проти корупції» заплановане проведення зустрічей зі студентами 13-ти вищих навчальних закладів України у дев’яти містах. Кампанія стартувала 6 березня, зустрічі відбулися у Рівному та Вінниці.

29.03.2017