Депутати підтримали виділення грошей «Шевченківському гаю».

 

Сьогодні, 23 березня, депутати Львівської міської ради ухвалили рішення «Про схвалення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводити за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова» та затвердили «Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2017–2019 роки», – інформує прес-служба ЛМР.

 

За словами директора департаменту економічного розвитку ЛМР, депутати розподілили 30 млн грн.

 

«Ще з минулого засідання бюджетної комісії залишилося нерозподіленими 30 млн грн. Тому цим рішенням за пропозицією бюджетної комісії, виконавчих органів ці 30 млн грн розподіляємо між тими об’єктами, які плануємо зробити у 2017 році.

 

Це 1 млн грн для Курії УГКЦ на ремонт будинків комунальної власності на пл. св. Юра; 2 млн грн на реконструкцію експонатів "Шевченківського гаю". Також передбачені кошти для управління охорони історичного середовища на реставрацію балконів та брам, кошти для ЛМКП "Львівводоканал" на каналізування вулиць, кошти для Шевченківської, Личаківської, Залізничної, Франківської адміністрацій, кошти для будівництва спортивних майданчиків у Сихівському районі і субвенція для міста Винники для ремонту доріг», – розповіла Ірина Кулинич.

 

Щодо «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2017–2019 роки», то тут ідеться про реалізацію важливих для Львова проектів, зокрема: проект щодо вирішення ситуації з твердими побутовими відходами, створення зеленого мікрорайону в Рясному, придбання мультибордів у всі школи, на «Розумний мікрорайон» у Франківському районі та інше.

23.03.2017