Підпалу на Грибовицькому сміттєзвалищі не було, – Луценко.

 

Експертиза показала, що на Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова сталось самозаймання відходів, підпалу не було. Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко під час наради в ГПУ, інформує 112.ua.

 

«Я хочу почути врешті-решт відповідальність посадових осіб Львова за загиблих на звалищі. У вас вже все є, у вас є експертиза, що це не підпал, державна експертиза встановила, що це самозаймання через недотримання технологічних норм. Хто винен? Суспільство чекає відповіді. Три, вибачте, трупа та їх близькі чекають відповіді! Минулого тижня експертиза закінчилася, далі ваша відповідальність», - сказав він, звертаючись до прокурора Львівської області.

 

Як повідомляв Z, міський голова Львова Андрій Садовий наполягав на тому, що сміттєзвалище в Грибовичах підпалили. Про це ж говорили і в ГУ ДСНС Львівщини.

 

Через трагедію на полігоні, що забрала життя трьох рятувальників та еколога, висунуто обвинувачення посадовцям ЛКП «Збиранка». У цій справі вже мав відбутись суд, проте на попереднє засідання відповідачі не з’явились.

15.02.2017