У лютому відбудеться конференція з нейрохірургії за участі ізраїльського професора Цві Рама.

 

17-18 лютого у Львові на базі міської Лікарні швидкої медичної допомоги відбудеться конференція з нейрохірургії за участі нейрохірурга зі світовим іменем, професора Цві Рама, інформує прес-служба ЛМР.

 

Під час конференції обговорюватимуть новітні методики оперативних втручань та підпишуть Меморандум про подальшу співпрацю ізраїльських та львівських лікарів.

 

Конференція, яку проведе у Львові один з визнаних світових авторитетів у галузі нейрохірургії, завідувач нейрохірургічним відділенням ізраїльської клініки Іхілов, професор Цві Рам, призначена для нейрохірургів, ендокринологів, невропатологів, рентгенологів та онкологів. Під час заходу обговорюватимуть новітні методики оперативних втручань, які проводять у стані активності пацієнта, та малоінвазивні ендоскопічні операції на закритому мозку.

 

Професор огляне нейрохірургічну базу лікарні швидкої допомоги та познайомиться з провідними нейрохірургами Львова.  Також він проконсультує попередньо відібраних пацієнтів з найскладнішими або спірними випадками.

 

Окрім того, у межах візиту буде підписано Меморандум про подальшу співпрацю Львова з Тель-Авівом. Завдяки цьому ізраїльські та львівські лікарі обмінюватимуться досвідом та світовими техніками оперування, щоб забезпечувати пацієнтам максимальну безпеку та високий рівень оперативних втручань.

 

Професор Цві Рам – один з визнаних світових авторитетів у галузі нейрохірургії, фахівець з хірургії мозку і гіпофізу, завідувач нейрохірургічним відділенням клініки Іхілов (Ізраїль), автор понад 120 наукових робіт з нейрохірургії.

 

Спеціалізується на проведенні малоінвазивних і складних операцій з видалення пухлин головного мозку і гіпофізу (включаючи операцію з доступом через ніс і стереотаксичну радіохірургію), лікування аневризм та інших патологій судин головного мозку, експерт у галузі комплексної хірургії пухлин головного мозку, лікування гідроцефалії, важких форм епілепсії, хвороби Паркінсона, дистонії та інших рухових дисфункцій.

25.01.2017