Вже відомі результати голосування у 4-х ОТГ області.

 

Учора, 18 грудня, у Тернопільській області відбулись вибори у 9-ти ОТГ. Наразі відомі результати волевиявлення в 4-х громадах, інформує Галас.

 

Так, на виборах голови Трибухівської об’єднаної територіальної громади, що у Бучацькому районі, з результатом 90% переміг Олег Максимович – безпартійний, висунутий Блоком Петра Порошенко. Кандидата вважають ставлеником відомого бучацького аграрія Петра Гадза.

 

На виборах голови Гримайлівської об’єднаної територіальної громади з результатом 65% переміг кандидат від ВО «Батьківщина» Сергій Чайка.

 

До обрання на цю посаду 45-річний Сергій Чайка впродовж кількох місяців працював селищним головою у Гримайлові – позачергові вибори там відбувалися зовсім недавно. Тепер же гримайлівці тільки підтвердили свій попередній вибір.

 

На виборах голови об’єднаної територіальної громади у Залізцях Зборівського району перемогу з результатом 45% голосів здобув чинний селищний голова Любомир Фесик, який обійшов 12 конкурентів.

 

На виборах голови Вишнівецької громади перемогу з результатом 85% здобув представник партії «Добрий самарянин» Володимир Кравець.

 

На виборах депутатів Вишнівецької громади у 21-му із 26-ти округів перемогу також здобули кандидати від партії «Добрий самарянин».

19.12.2016