Гройсман прибув із мікроавтобусами.

 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибув із поїздкою на Тернопілля. Голова уряду відвідав село Скорики, де вручив сертифікати та ключі до шкільних автобусів директорам 13 загальноосвітніх шкіл області.

 

Про це повідомляє "Урядовий портал".

 

"Ці автобуси були куплені, тому що є децентралізація, тому що ми змінили систему фінансування. Децентралізація – це можливість, яку ми сьогодні з вами використовуємо", – сказав прем'єр-міністр.

 

Голова уряду зауважив, що Тернопілля є лідером процесу об'єднання територіальних громад. Так, в області вже створено 26 об'єднаних територіальних громад, 10 – у процесі об'єднання. "Фактично половина території області буде мати усі необхідні інструменти для власного розвитку", – оцінив голова уряду.

 

У Скориках прем'єр відбуде зустріч із головами об’єднаних територіальних громад області. Також Гройсман візьме участь в урочистому відкритті реконструйованого інфекційного корпусу Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги та ознайомиться з роботою фруктосховища ТОВ “Україна”. Прем'єр-міністр ознайомиться з результатами запровадження першої в Україні міської програми автоматизованої системи оплати за проїзд та обліку пасажирів у Тернополі.

 

08.12.2016