Містян запрошують долучитись до акції «Святий Микоалй для військових».

 

У Львові до Дня святого Миколая військові капелани за підтримки Фундації св. Миколая розпочали благодійну акцію «Святий Миколай для військових», передає Капеланство.Інфо.

 

«Серед військових це свято набуває особливого змісту: перебуваючи далеко від дому та рідних, військовослужбовці приємно здивовані, що в армії все-таки зможуть відчути дух цього свята. Зокрема, до дня св. Миколая капелани плануюють відвідати з подарунками курсантів Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, вихованців ліцею ім. Героїв Крут, солдатів строкової служби у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ та в кожному військовому містечку Яворівського полігону, бійців Національної гвардії України, солдат у військових частинах Львова», – ідеться в повідомленні.

 

Для військових закуплять солодощі, мандарини, а також виготовлять іконки із зображенням святителя Миколая Чудотворця та молитвою до нього.

 

Усіх містян запрошують долучитися до цієї акції і допомогти українським воїнам відчути радість у день святого Миколая.

 

Підтримати спільний проект «Святий Миколай для військових» можна склавши грошову пожертву у скриньку Фундації св. Миколая у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11), студентському храмі Блаженного священномученика Олексія Зарицького (м. Львів, вул. Лукаша, 3а), студентському храмі Святого рівноапостольного князя Володимира Великого (м. Львів, вул. Природна, 8а).

 

Фундація св. Миколая – це відділ релігійної місії Центру Військового Капеланства Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ. Головним завданням Фундації є через пропагування особи святого Миколая Чудотворця – великого доброчинця, який щодня у світі потребує добрих рук для продовження своєї місії, підтримувати проекти, які пов’язані із душпастирством (капеланським служінням) серед дітей-сиріт, військовослужбовців, студентів та в’язнів.

01.12.2016