Місцевий підприємець створив настільну гру «Мандрівка Україною», що розповідає про дива батьківщини.

 

У Львові підприємець Юрій Смертига розробив настільну гру «Мандрівка Україною», що відкриває незнані й цікаві сторінки історії нашої країни, містить описи див природи та архітектури, історії про місця, пов'язані з життям відомих українців, та місця військових звитяг наших воїнів, леґенди, перекази та багато іншого. Про це розробник написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Створюючи цю гру, окрім бажання показати красу нашої України, ми хотіли, щоб батьки з дітьми, а діти з друзями, відклавши в сторону усі свої сучасні електронні пристрої, на якийсь час занурились в цікавий світ гри і читання. Так, саме читання. А запитайте себе — скільки ви прочитали останнім часом книжок, а скільки ви прочитали їх своїм дітям?

 

Тому в комплект гри ми додали книгу. Книгу, в якій ви знайдете описи до усіх зображених на ігровому полі об'єктів, а їх там аж 134. Тексти не є важкими, вони скоріше нагадують розповідь екскурсовода.

 

Тому вам, батьки, дається можливість перевірити свої здібності ще й у такий спосіб. Знайдіть правильні слова коментарів, додайте власних емоцій, а можливо і спогадів з дитинства про відвідання того чи іншого об'єкта. І ви побачите як засвітяться очі ваших дітей – чи то від цікавості, чи то від бажання побувати там, де були ви, чи від захоплення тим, що Україна така красива і багата – це їх Батьківщина», – йдеться в дописі.

 

Офіційний старт продажу заплановано на 1 грудня в інтерактивному музеї «Таємна аптека» та в магазині «Розумні забавки». Орієнтовна вартість комплекту становитиме 190 грн.

24.11.2016