«Самопоміч» просить Кабмін скасувати рішення облради про плани територій трьох районів навколо обласного центру.

 

Депутати Львівської міськради від фракції «Сампопоміч» просять Кабінет Міністрів скасувати затверджені перспективні плани об'єднання територіальних громад, які містяться у межах 22 км від Львова, інформує Zaxid.net.

 

Відповідне звернення до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії ЛМР озвучила депутатка Вікторія Довжик.

 

Вона наголосила, що Львів є економічним та культурним центром України, проте інтереси Львова не враховані під час формування перспективних планів об'єднання територіальних громад Жовківського, Пустомитівського та Яворівського районів.

 

Як повідомляв Z, раніше Львівська обласна рада затвердила плани об'єднання територіальних громад у трьох районах навколо Львова, хоча міський голова Львова Андрій Садовий просив відкласти розгляд цих питань.

 

«Ці перспективні плани позбавляють Львів можливості розвитку», – сказала Вікторія Довжик.

 

Фракція «Сампопоміч» у Львівській міськраді звертається до Кабінету Міністрів з проханням відхилити зміни до перспективного плану об'єднання громад, що містяться у межах 22 км від Львова, і скерувати ці плани Львівській облраді на доопрацювання.

 

Раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявив про створення Львівської аґломерації.

10.11.2016