З квартири «чорного археолога», де в неділю пролунав вибух, винесли майже 200 гранат.

 

У Львові з квартири вул. Грінченка, де 6-го листопада пролунав вибух, спеціалісти винесли майже 200 гранат. Помешкання розміновували понад дві доби, мешканців багатоповерхівки на цей час відселили, інформує ЗіК.

 

У поліції повідомляють, що експерти працювали обережно, аби не сталося ще одного вибуху. Небезпечні предмети сапери пакували у спеціальні коробки і по одній виносили надвір, звідки вивезли для знешкодження. Першими ліквідували 40 пошкоджених гранат, які могли здетонувати будь-якої миті.

 

За словами правоохоронців, багатоквартирний будинок тепер у безпеці. Мешканці, які на час проведення саперних робіт були змушені переїхати до родичів, вже повернулись до своїх осель. Також у будинку увімкнули усі комунікації, зокрема, газ та електрику.

 

Як повідомляв Z, у неділю, 6 листопада, у Львові, на вул. Грінченка, у багатоповерхівці пролунав вибух. За твердженням поліції, в одній з квартир здетонував снаряд. Правоохоронці на місці виявили тіло 33-річного чоловіка, а під завалами знайшли ще вибухівку, зброю та військову амуніцію.

09.11.2016