Олег Синютка сподівається, що мораторій на продаж землі нарешті скасують.

 

Під час Міжнародного економічного Форуму у Львові голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка заявив, що мораторій на продаж сільськогосподарських земель, запроваджений рішенням Верховної Ради, має стати останнім, інформує Дивись.Інфо.

 

«Перше питання, яке турбує усіх аграріїв, це питання ринку сільськогосподарських земель. На жаль, політичні умови призвели до необхідності прийняття мораторію на продаж земель ще протягом одного року. Але від нас з вами залежить, щоб цей мораторій на продаж земель став останнім. Зараз необхідно підготувати всі умови, підготувати громадську думку і суспільне бачення стосовно правил користування і стосовно правил власності на сільськогосподарську землю в Україні», – сказав Олег Синютка.

 

Як повідомляв Z, у Львові триває 16-й Міжнародний економічний форум. Учора на заході з вітальним словом виступив Президент Петро Порошенко.

 

Сьогодні на форумі присутній Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Крістіан Донс Крістенсен, а також заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталія Микольська.

 

Програма розділена на три панелі: присвячені розвитку АПК, енергоефективності та транскордонного співробітництва.

04.11.2016