Порошенко пообіцяв підписати закон, що знімає обмеження на експорт послуг.

 

Сьогодні, 3 листопада, під час виступу на Міжнародному економічному форумі у Львові Президент Петро Порошенко акцентував увагу на реформі дерегуляції та повідомив, що підпише закон, що знімає адміністративні обмеження при експорті послуг, інформує прес-служба Глави держави.

 

«Більше не треба буде укладати контракти про експортні послуги, наймати перекладачів, не треба паперової роботи. Підписав електронний інвойс, відправив і здійснюй чи отримуй послугу»,  - сказав Петро Порошенко.  

 

Також Глава держави нагадав про рішення Національної ради реформ про узгодження проекту змін до Податкового кодексу, де сконцентровані новації з адміністрування податків, насамперед - забезпечення повноцінного функціонування електронного кабінету платника податків, нові повноваження Міністерства фінансів  з адміністрування баз даних Державної фіскальної служби. 

 

Президент наголосив і на тому, що процедура відшкодування ПДВ має бути повністю позбавлена ручного втручання та створення потужного антикорупційний засобу - єдиного публічного реєстру заяв на таке відшкодування.

 

«Ніхто не пересуне платника податків, щоб відшкодувати ПДВ. Все публічно і прозоро…Немає чого більше підприємству зустрічатися з податківцем. Включилися обов’язки держави», - сказав Президент та наголосив на рішучий політичній волі для повного втілення цих реформ в життя.

03.11.2016