Доньки зниклого на Грибовицькому полігоні еколога отримають від міськради гроші.

 

Виконавчий комітет Львівської міськради сьогодні, 1 листопада, вніс зміни до міського бюджету Львова на 2016 рік, що передбачають виплату одноразової матеріальної допомоги, зокрема, і родині зниклого 30 травня еколога ЛКП «Збиранка», інформує ЗіК.

 

Так, кошти, за словами директора департаменту фінансів ЛМР Олега Іщука, виділили двом донькам інженера-еколога Олександра Бутіна, що зник під час виконання службових обов’язків на Грибовицькому сміттєвому звалищі. Йдеться про 600 тис. грн.

 

Як повідомляв Z, Оександр Бутін зник 30 травня під час обвалу сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі, що стався внаслідок кількаденної пожежі. Тоді ж загинули троє рятувальників ДСНС.

 

Прокуратура обвинувачує у трагедії на полігоні посадовців ЛКП Збиранка.

 

Окрім того, 217 тис. грн піде на виконання ремонтних робіт у квартирі на вул. Академіка Кучера, 8, коштами розпоряджатиметься управління соцзахисту.

 

Щодо інших бюджетних змін, то за рахунок вільного залишку коштів управлінню культури виділили 660 тис. грн, зокрема, 221 тис. грн для придбання концертних костюмів, театральних крісел, меблів для навчальних класів музичних шкіл, 439 тис. грн – на заробітну плату.

 

Крім того, 25 тис. грн виділили на наповнення Стрийського парку екзотичними і рідкісними рослинами.

01.11.2016