Броньовик Нацгвардії збив підлітка, дитина перебуває у важкому стані.

 

Учора, 5 жовтня, на Тернопіллі броньований військовий автомобіль, що належить НГУ, збив 16-річного хлопця. Нацгвардійці, які їхали на Донбас, потрапили в аварію в селі Тютьків, інформує ТСН.

 

Колона з 5 військових автомобілів рухалася дорогою Івано-Франківськ – Тернопіль. Водій однієї з броньованих машин вирішив обігнати «Камаз», але не впорався з кермуванням і зачепив причеп вантажівки. Авто нацгвардійців винесло на протилежне узбіччя.

 

«Їхали машини, збили хлопця і поїхали», - каже свідок аварії.

 

Речник ГУ Нацполіції у Тернопільській області Сергій Крета каже, що дитина перебуває у важкому стані в обласній лікарні.

 

«Його оглянули спочатку лікарі з районної лікарні. Одразу серйозних ушкоджень не було помітно. Згодом його перевели до обласної лікарні і виявили досить серйозні пошкодження. Це розрив селезінки, переломи і струс головного мозку. Його стан важкий», – прокоментував Сергій Крета, інформує ЗЗ.

 

«На сьогодні зроблено практично всі експертизи. Оскільки колона змушена була рухатись далі у напрямку зони АТО, їх відпустили, взяли свідчення, взяли аналізи крові. Сьогодні кров показала, що водій був тверезим. Алкоголю ніхто не вживав», – сказав речник, уточнивши, що нікого не затримали.

 

Відкрите поліцією кримінальне провадження передадуть до Військової прокуратури.

06.10.2016