Приватні перевізники відновлюють протест і долучаються до АТОвців у наметовому містечку перед Ратушею.

 

Приватні перевізники, які ще 30 серпня висунули вимоги до міської влади щодо обмеження пільгвого проїзду в маршрутках, не дочекались від Львівської міської ради відповіді і знову виходять на протест, розповіла керівник ГО «Розвиток громади» Оксана Маруняк, інформує Твоє місто.

 

За словами Оксани Маруняк, страйку і дискомфорту для містян цього разу не буде.

 

«Вони зараз приєднуються до наметового містечка в центрі міста, оскільки вимоги перевізників, які були озвучені ще 30 серпня, так і не виконались. Робоча група, яка мала займатися вирішенням проблемних питань, була розформована. На сесії міської ради порозумітися також не вдалося. Перевізники знову виходять на акцію протесту. Однак це не буде у форматі невиїзду на маршрути. Вони розіб’ють намети під Ратушею і стоятимуть зі своїми вимогами», – зазначила Оксана Маруняк.

 

Як повідомляв Z, 30 серпня низка автобусів у рамках страйку приватних перевізників не вийшла на маршрути. Серед основних вимог, які висунули і продовжують висувати протестувальники, – обмеження пільгового проїзду у громадському транспорті.

 

Під Ратушею вже понад 10 днів функціонуж наметове містечко – у ньому учасники АТО вимагають від міської влади виділити їм землю під індивідуальну забудову.

26.09.2016