Поліціянт, якого затримали на хабарі, відсторонений від роботи та перебуває під домашнім арештом.

 

Інспектора патрульної поліції Львова, який підозрюється у наданні $500 неправомірної вигоди службовій особі, поміщено під домашній арешт та відсторонено від посади, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

 

«23 вересня Галицький районний суд Львова задоволив клопотання прокуратури Львівської області про обрання запобіжного заходу стосовно інспектора патрульної поліції Львова, який намагався надати неправомірну вигоду в сумі 500 дол. США одному із заступників керівника структурного підрозділу районного відділу Нацполіції за вирішення питання щодо непритягнення свого родича до кримінальної відповідальності.

 

Напередодні прокуратурою вказаному працівнику поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1. ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України», – ідеться в повідомленні.

 

Суд обрав підозрюваному патрульному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, крім цього, поліціянта відсторонено від посади.

 

Досудове розслідування триває.

 

Як повідомляв Z, працівники Управління внутрішньої безпеки спільно з працівниками прокуратури Львівської області затримали інспектора Управління патрульної поліції у Львова при спробі передати грошові кошти у сумі 400 доларів США та 2 600 гривень посадовій особі одного з відділів поліції ГУ НП у Львівській області за непритягнення до кримінальної відповідальності його близького родича.

23.09.2016