Садовий просить НАБУ перевірити його щодо корупції.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 12 вересня, пообіцяв скерувати до Національного антикорупційного бюро листа з проханням ретельно перевірити усі звинувачення в корупції, висунуті проти нього в ефірі телеканалу «1+1».

 

Про це Андрій Садовий написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

 

«Щодо звинувачень в корупції. Сьогодні скеровую листа до НАБУ з проханням ретельно вивчити усі звинувачення, які були зроблені на мою адресу. Готовий надати усі можливі свідчення та докази, аби відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно», – заявив очільник Львова.

 

Він додав, що не має потреби комусь подобатись і сподівається, що українці мислитимуть та сприйматимуть інформацію критично.

 

«Заслужив на цілу годину дорогого прайм-тайму на «плюсах». Якщо коротко, то саме так виглядають «ключі», якими олігархи намагаються прикручувати «гайки» в українській політиці. В чистому вигляді.

 

У мене немає багато інструментів, аби захищати своє чесне ім'я. Наші суди не вміють працювати з аналізом методів Геббельса та давати оцінку маніпуляційним технологіям.

 

Ту частину фільму, де йдеться про те, як «легко було Садовому наводити порядок у Львові, бо все вже до нього зробив Буняк», залишу на розсуд глядачів. Мені не треба подобатись нікому. Я хочу, аби українці навчились критично сприймати інформацію, яку їм засовують в голову», – написав Андрій Садовий.

12.09.2016