Маршрутники продовжують страйк.

 

Сьогодні, 31 серпня, станом на 8.15 ранку на автобусних маршрутах Львова працювали 400 машин зі 640, повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир, інформує прес-служба ЛМР.

 

«За даними GPS-трекерів маємо інформацію, що на вул Пасічній зібралось 37 автобусів. Інформація буде оновлена. Наразі перевізники повідомляють, що автобуси продовжують виходити на лінію», – додав Віктор Щир.

 

Під час учорашньої зустрічі міського голови Львова Андрія Садового з приватними перевізниками, які вимагали вирішення питання з перевезенням пільговиків, домовлено про створення робочої групи.

 

Як зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, виконком не може ухвалити рішення щодо обмеження проїзду пільговиків у громадському транспорті, як того вимагали учасники зустрічі, оскільки попереднє подібне рішення було оскаржене у суді і суд визнав його незаконним.

 

Під час зустрічі вирішили скерувати запити в інші міста України щодо врегулювання питань з пільговими перевезеннями.

 

Також від завтра розпочнуть вивчати можливість впровадження у Львові єдиного проїзного квитка для пасажирів, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті. У міськраді опрацьовують питання щодо можливості ідентифікації цієї картки фото.

 

Наступна зустріч сторін запланована на сьогодні, 31 серпня, на 18:00 год.

31.08.2016